Nederlands mobiel nummer...
Door: Annet
Blijf op de hoogte en volg Annet
11 Mei 2012 | Nederland, Rijssen
Dit is alleen even een kort berichtje om mijn NL mobiele nummer door te geven aan wie het interessant vindt om te hebben. Het is 0613126274.
Ik ben dus vanmorgen goed aangekomen en werd door Willeke en Erwin opgehaald. We zijn allemaal een beetje moe vandaag, vanwege het vroege uur dat ik aankwam (5.40) en voor mij het bijna 2 dagen op zijn. Toch nog een vol programma volbracht: koffie bij Berta, kamertje ingericht, boodschappen gedan, stroopwafel halen op de markt, al een flink aantal mensen daar gezien, ma's graf bezocht, bij Henk langs, en hardgelopen, maar ik zak nu ook wel een beetje in hoor. Zodra het een beetje donker wordt zometeen, ga ik naar mijn bedje:-). Call me if you need me, you know the number...:-)
Annet:-)
11 Mei 2012 - 20:28
Marieke:
Heej, gezellig dat je er bent, moeten zekers ff afspreken! x
12 Mei 2012 - 20:14
Corry:
Ziet er gezellig uit!!
Geniet van elkaar!
Liefs en tot snel! -
31 Mei 2012 - 12:10
Eef Pouwels:
Annet,
Vond het erg leuk je weer even gesproken te hebben.
Was eindelijk veel te kort maar ja soms loop t het even zo.
Maar waar het om gaat is hoe gaat het met je, met de studeie,
wil je daar vooergoed blijven en wat denk je daar eventueel in de toekomst te gaan doen? Heb veel respect voor je dat je toen deze stap durfde te zetten.
Mijn kinderen zijn nu ook de deur uit
Mijn oudste zoon al zo'n 4 jaar mijn jongste zoon nu pas.
Beiden hebben ze een huis gekocht in Zevenaar vlak bij elkaar. Puur toeval.
Beste Annet ik wens je alle goeds toe.
vr.gr
Eef
25 Juni 2018 - 12:10
Ton Vogel:
Hoi Aussie,
Ik sprak onlangs nog met Willeke/Erwin over jou.
Veel succes in Australie.
Groetjes, Ton